Izaberite dio sustava
sa kojim imate tegobe i izlistat će vam se popis naših proizvoda!
ŽIVČANI SUSTAV DIŠNI SUSTAV PROBAVNI SUSTAV UROGENITALNI SUSTAV LOKOMOTORNI SUSTAV SPECIFIČNI SUSTAV IMUNO SUSTAV KOŽA
Novosti
5 „vrućih“ Vextra čajeva za hladne zimske dane!

Budući da temperature ovih dana padaju ispod ništice, jeste li razmišljali da se ugrijete šalicom toplog Vextra čaja. Za hladne zimske dane za vas smo izdvojili 5 čajnih mješavina, koji će dan učiniti ljepšim i toplijim. 

1. IMUNOSTIMULANS: Jeste li znali da je šipak plod ( Rosea pseudo fructus) jedina biljka koja u sušenom stanju zadržava skoro jednaku količinu vitamina C kao i u svježem?! E pa upravo je šipak glavna komponenta naše čajne mješavine namijenjene za poboljšanje imuniteta. Sadrži i kadulju sa antibakterijskim djelovanjem, te Echinaceu za djelovanje kod respiratornih infekcija, te imelu, matičnjak i neven cvijet. Pripremljenu čajnu mješavinu zasladite medom ili dodajte matičnu mliječ za još bolje djelovanje.  

2. PREHLADA I GRIPA: Već smo zagazili duboku u zimu, naš imunitet opada, pa je sve veća mogućnost prehlade i gripe. Ukoliko ste već „pokupili“ nešto od navedenog za vas smo izdvojili čajnu mješavinu PREHLADA I GRIPA. Komponente ove mješavine (dobričica, kamilica, lipa, majčina dušica, vranilovka, vrba bijela kora i zova cvijet) doprinijet će da se organizam što uspiješnije izbori i sa prehladom i gripom.

3. Čajevi za kašalj: Popratna pojava prehlade i gripe kod većine ljudi je kašalj. Ukoliko se radi o suhom kašlju preporučujemo čajnu mješavinu ANTITUSIC, koja sa bokvicom, lipom, majčinom dušicom i bijelim sljezom djeluje smirujuće na suhi i nadražujući kašalj. Ukoliko je riječ o produktivnom kašlju podbjel list, sljez bijeli list i korijen, sljez crni list, tetrljan i jaglac čajne mješavine EXPECTORANS pomoći će izbacivanju sluzi i smirivanju kašlja. 

4. BLAGDANSKA ČAJNA RAPSODIJA: Naša najpoznatija čajna mješavina za zimske dane ugrijat će vas i mirisom i okusom. Anis , kim, klinčić, cimet, korijander, hibiskus , majčina dušica i lipa učinit će svaki dom mirisnim a vašim osjetilima priuštiti istinski gušt.

5. ZELENI ČAJ: U danima kada se često osjećamo umorno i pospano, kofein iz zelenog čaja će vas razbuditi i pozitivno djelovati na lokomotorni sustav. Također pomaže kod probavnih tegoba a ima i diuretično svojstvo, te prooksidativna svojstva budući da  inhibira stvaranje slobodnih vrsta kisika (slobodnih radikala) inhibicijom enzima. 

Vextra

Morate biti registrirani za komentare!